Service en onderhoud

Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw installatie voorkomt onnodige slijtage en vervangingen van installatie onderdelen. Met een (meerjarig) onderhoudscontract bent u zeker van regelmatig onderhoud. Dit verkleint de kans op vroegtijdige slijtage van installatie onderdelen, storingen en onnodig energieverbruik.

Wij werken volgens meerjarige onderhoudsschema’s aan de installaties maar hebben zeker oog voor nut en noodzaak voor vervanging van installatiedelen. Wij zorgen voor een hoger rendement. Niet alleen door installatie onderdelen te vervangen, maar ook door aanpassingen te maken in de bestaande technieken.

Het beheren van uw installaties gebeurd veelal op afstand. Onze beheer specialisten volgen de werking en prestaties van uw installaties én of preventief onderhoud noodzakelijk is. Door beheer op afstand kan adequaat gereageerd worden op bijvoorbeeld ingeregelde (klimaat)waarden en alarmverwerking.

Indien u bij ons een onderhoudscontract afsluit dan staan onze servicemonteurs 24/7 paraat mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen.