Voor al uw klimaat technieken waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan

Waar wij u ook graag mee van dienst zijn

We leveren alle diensten die u van een installatiebedrijf mag verwachten. Om het voor u overzichtelijk te houden hebben we onze diensten ondergebracht in een viertal basisgroepen:

Meet & Regeltechniek

Om de klimaatinstallaties voor verwarmen, koelen en ventileren optimaal te laten samenwerken en functioneren, installeren wij meet- en regeltechniek systemen om het hoogste mogelijke comfort niveau te bereiken. 

Lees meer

Klimaattechniek

Dankzij een brede toepassingen van innovatieve technieken kunnen wij voor elke omgeving het meest efficiënte klimaatsysteem ontwerpen.
Hierbij besteden wij veel aandacht aan gebruiksgemak, rendement en comfort.

Lees meer

Sanitaire installaties

Sanitaire oplossingen bedenken en installeren is echt maatwerk én vakwerk. Bij nieuwbouw of renovatie van uw bedrijfspand of villa kunnen wij u voorzien van deskundig advies.

Lees meer

Service en onderhoud

Uitstekend onderhouden installaties functioneren vrijwel probleemloos. Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen dan staan onze servicemonteurs 24/7 voor u paraat.

Lees meer

Infor in Barneveld

Een hoge ambitie voor comfort, afwerkingsniveau, energetische en duurzame oplossingen resulteerde in het grotendeels vervangen en renoveren...

Bekijk project

Rijksmonument de Sint Vituskerk te Bussum

Rijksmonument de Sint Vituskerk is in 1883 gebouwd en in 2003 volledig gerenoveerd en omgebouwd naar een appartementencomplex met 32 luxe...

Bekijk project

Voormalig gemeentehuis in Abcoude

Dit voormalige gemeentehuis is volledig verbouwd tot hoogwaardige kantoor- en woonruimte. Door ons zijn alle klimaatinstallaties voor...

Bekijk project

Blijf op de hoogte

Wie wij zijn

Technisch Bureau Feuerstein is een hecht familiebedrijf en bestaat al sinds 1937. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid van een tweemans loodgietersbedrijf tot een middelgroot installatiebedrijf.
Onze representatieve vakmensen staan garant voor jarenlange ervaring en gaan met plezier ook voor u aan de slag.

Bij ons kunt u terecht voor een compleet pakket aan installatiediensten op het gebied van klimaattechniek zoals: verwarmen, koelen en ventileren tot en met sanitaire oplossingen. Uiteraard bieden wij u graag een service- en onderhoudscontract aan om de installaties in optimale condities te houden.

Technisch Bureau Feuerstein is hét installatiebedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Wij zijn er dan ook trots op om ‘Excellent Partner’ te zijn van Limpid Blue.

Limpid Blue Denkt • Realiseert • Onderhoudt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op