Presentaties door het FCN

Het Feuerstein Centrum Nederland vertelt graag over de Feuerstein methode en haar werkwijze. Daarom kunnen wij voor u een presentatie geven bij u op locatie of kunt u met een groep op het FCN langskomen.

Presentatie op locatie

Deze presentatie wordt gegeven door een van de mediatoren van het FCN en duurt 2 uur. Tijdens de presentatie wordt er verteld over de achtergrond van de methode en vertonen we onze DVD. Verder wordt er verteld over ons centrum en de materialen die we gebruiken. De volledige inhoud van de presentatie bepalen we echter graag in overleg met u, zo kunnen wij een presentatie op maat geven.

Voor de presentatie maken we graag gebruik van uw beamer, hierop kunnen we ook via de laptop onze DVD vertonen. De kosten voor een twee uur durende presentatie, inclusief reiskosten bedragen € 200,-.

Ook kunnen wij IVP materiaal (Instrumenteel Verrijkings Programma = door Prof. Feuerstein ontwikkelde werkbladen) meenemen om te laten zien en te laten ervaren. Een dergelijke presentatie duurt 1 uur langer, plus een kleine pauze tussendoor. De kosten voor de presentatie inclusief materiaal bedragen € 300,-.

Presentatie op het FCN

Naast een presentatie op locatie, bieden wij ook een presentatie bij ons op het FCN. U kunt dan met een groep van maximaal 25 mensen een dagje mee komen kijken op het FCN. Het programma loopt van 10.00 uur tot 15.00 uur waarin we onder andere een presentatie over de methode en haar achtergrond zullen geven, de DVD vertonen en via de beamer live mee kijken met een aantal behandelingen. Hierbij legt een van de mediatoren ondertussen uit wat er gebeurt in de behandeling. Ook bekijken we live een stukje van een LPAD onderzoek (het dynamisch onderzoek dat op het FCN wordt afgenomen) en is het mogelijk om iemand uit uw groep een korte behandeling te geven om zo eens zelf te ervaren wat mediatie en de Feuerstein methode inhoudt.

De kosten voor een dag meekijken op het FCN bedragen € 300,-, dit is inclusief koffie en thee tussendoor.

U kunt een afspraak maken voor een presentatie op locatie door contact op te nemen met Katinka Hol via de e-mail: info@feuerstein.nl of telefonisch: 020 - 66 10 356.